Crowdfunding Kleur&Kracht

foto flyer

In 2015 organiseerde Stichting Nieuwemoskee Live het evenement Kleur&Kracht. Dat was een succes! Bekijk hier een korte impressie: https://www.youtube.com/watch?v=Mu5deF_rkbM.

Daarom wordt dit spetterend multicultureel evenement dit jaar op twee locaties georganiseerd!

17 september – Conferentie- & partycentrum De Witte Hoeve, Venray
8 oktober – Theater de Lampegiet, Veenendaal

Welke kleur maakt niet uit! Alle kleuren zijn welkom! Welke kracht zet jij in? Welke kracht heb je nog nodig? Een evenement speciaal voor vrouwen die zich betrokken voelen bij de multiculturele samenleving, voor ontmoeting, verbinding, empowerment en ondernemerschap. Andere evenementen zijn vaak gericht op één bepaalde groep. Kleur & Kracht is voor alle vrouwen!

Tijdens het evenement is er een beurs/bazaar met een divers aanbod (o.a. gezondheid, kleding en literatuur), waarmee vrouwelijke ondernemers uit de regio met verschillende culturele achtergronden  zich kunnen profileren, en waarmee zij ook kunnen netwerken en van elkaar kunnen leren. Bij grote evenementen zijn de kosten voor een stand vaak dermate hoog dat dit niet rendabel is voor de kleine ondernemer. Daarnaast zijn er workshops, voor meer kracht en empowerment en optredens, om de kwaliteiten van vrouwen te laten zien. Tijdens een talkshow gaan vijf multiculturele rolmodellen in gesprek met elkaar en de talkshowhost over hun kleur en kracht.

Het gaat niet om een commercieel evenement. De entree en de standhoudersvergoeding is laag (resp. € 5,– en € 15,–). Daarom dekken die maar een deel van de totale kosten. Voor een deel is subsidie aangevraagd en via een crowdfunding wordt gezocht naar donateurs voor een totaalbedrag van € 2.000 euro.

Vind jij het ook belangrijk dat er meer verbindingen ontstaan in de samenleving? Help ons dan mee dit mooie evenement op twee locaties te verwezenlijken! Elke donatie wordt beloond. Doneren kan via: http://www.geloofinjeproject.nl/campaigns/kleurkracht-2016/ Daar vind je ook meer informatie.

Bron: Stichting Nieuwemoskee Live

Geplaatst in: Nieuws

RSSReacties (0)

Trackback URL

Geef een reactie

Spelregels:
Voordat reacties worden geplaatst, worden ze getoetst aan de volgende criteria:
  1. Wees kritisch: Reageer inhoudelijk en niet op de persoon en onderbouw je reactie zoveel mogelijk met argumenten. Verwijs waar mogelijk naar concrete feiten en/of voorbeelden.
  2. Wees verfrissend: Geef vooral originele, frisse reacties die een nieuwe of andere kijk op het onderwerp geven. Wees kort (maximaal 400 woorden), krachtig en blijf bij het onderwerp (ontopic).
  3. Wees genuanceerd: Generaliseer niet waar dat niet past. Vermijd zwart-wit voorstellingen en wij-zij denken. Discriminerende, beledigende en (be)dreigende uitingen zijn niet toegestaan.

Current month ye@r day *

  • Advertentie